ionut nedelcearu Crotone Echipa Nationala serie c Vasile Mogos Stranieri

Un tricolor, luat la pumni de fani după sezonul catastrofal al echipei!

Crotone, formația internaționalilor români Ionuț Nedelcearu și Vasile Mogoș, a retrogradat în Serie C.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 11:14
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 12:22

Vasile Mogoș, legitimat la Crotone, echipă care în acest sezon a retrogradat în Serie C, se numără printre jucătorii care au fost agresați miercuri de fanii nemulțumiți, în timpul unei sărbători locale.

Calcio Crotone scrie că mai mulți fotbaliști au fost atacați de un grup de ultrași, care îi avertizaseră despre ce s-ar putea întâmpla dacă vor fi văzuți pe stradă.

Vasile Mogoș: ”Chiar credeți că voi sunteți fani?”

Insultele s-au transformat repede într-un conflict fizic: câțiva fotbaliști s-au apărat de loviturile ultrașilor, în timp ce alții au luat-o la fugă.

”Am vrut doar să le spun câteva cuvinte celor care ne-au atacat aseară. Chiar credeți că voi sunteți fani? Chiar credeți că, după ce am stat un an închiși în casă și după ce s-a terminat campionatul, jucătorii și familiile lor ar trebui să nu iasă ca să vă facă pe voi fericiți? Fericire pentru ce și pentru cine?

Atunci când retrogradezi, ceea ce înseamnă suferință pentru toată lumea, poți merge atât de departe încât să agresezi fizic fotbaliștii?”, a scris Mogoș pe pagina sa de Instagram.

Internaționalii români Ionuț Nedelcearu (34 de meciuri și 2 goluri în acest sezon din Serie B) și Vasile Mogoș (24 de partide și 1 gol) au retrogradat cu Crotone la sfârșitul campionatului în Serie C.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!