18 2016 11:40

Lucescu, mandru: "Suntem singurii din Est in sferturi" Mesajul lui Il Luce pentru Mutu: "In fotbal exista un singur adevar: TERENUL DE JOC"

Sahtior e singura echipa din Estul Europei in sferturile cupelor europene. Lucescu e mandru de performanta sa, mai ales ca a pierdut 6 oameni importanti in acest sezon. 

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Sahtior a trecut cu 4-1 la general de Anderlecht si s-a calificat in sferturile Europa League. Lucescu a fost eliminat din grupele Champions League de Real Madrid si PSG, echipe despre care antrenorul roman crede ca vor reusi o performanta importanta in acest sezon.

"Stiam ca nu vor risca in prima repriza, dar ca vor intra foarte fizic in joc in repreiza a doua. Au dat drumul la agresiuni. Okaka i-a calcat in picioare pe ai mei. Dar am jucat bine, nu le-am dat posibilitatea sa ajunga la poarta noastra. Am profitat de 2-3 situatii in care puteam sa marcam. Important e ca Sahtior isi mentine imaginea europeana. Suntem singura echipa est-europeana calificata in sferturi. Cred ca una din echipele cu care am jucat in grupe va juca finala, Real Madrid sau PSG. Am pierdut 6 titulari inaintea acestui sezon, am reconstruit echipa, sunt multumit de rezultatele", a declarat Lucescu la Sport.ro.

Il Luce crede ca Spania are cel mai puternic campionat din Europa si o demonstreaza prin cele 6 echipe cu care este calificata in sferturile Champions League si Europa League.

"Campionatul cel mai puternic e cel spaniol, o demonstreaza Europa. Cel englez e mai spectaculos, dar asta nu le aduce succes precum celui din Spania"

Lucescu dezvaluie ca a incercat sa-l ia pe Bicfalvi la Sahtior, insa n-a reusit sa-l convinga pe fostul stelist, care a ajuns in iarna la Dinamo. "Bicfalvi e jucator cunoscut. Am insistat sa vina la Sahtior, dar nu s-a putut. Sper ca Iordanescu sa fie inspirat si sa faca alegerile potrivite pentru turneul final."

Lucescu are si un mesaj pentru Mutu, despre care spune ca trebuie sa demonstreze pe terenul de joc ca merita sa ajunga la EURO.

"In fotbal exista un singur adevar: terenul de joc, ala nu poate sa insele pe nimeni. Daca joaca bine si da ranament, trebuie sa-l iei. Daca nu joaca si are imagine buna, atunci nu are rost. Daca e un jucator decisiv, cu personalitate, sansa trebuie sa existe pentru toata lumea", a incheiat Lucescu.
3 comentarii
 • 18 2016
  Stra+Luce+Nthory+de+Nord Daca promit ca nu il mai fac indian pe Luce, ma mai cenzurati ?...
 • 18 2016
  Vali Stroe Sparta Praga nu mai face parte din Estul Europei, domnule Lucescu?...
 • 18 2016
  geografie Domnu' Vali, parca Cehia (ca acolo-i Praga) era prin Europa centrala. Ca doar nu s-o fi mutat ! A naibii geometria asta......
 • 18 2016
  vali aloo!! pai la cati bani baga ala in echipa trebuia sa joci cel putin sferturi de Champions league in fiecare an. Normal ca sunteti singurii... ce echipa din est a mai bagat atatia bani. tiganu' tot tigan:)) arbitri is de vina...
 • 18 2016
  unul Pai ba' lache, daca vrei sa te dai ciumec, ia in calcul si banii pe care i-a castigat din vanzarea jucatorilor. Si atunci ai sa constati cu surprindere ca n-a cheltuit prea mult, si culmea, a obtinut si performante. Ceea ce nu e cazul la stana voastra......
BRAT