Lovitura URIASA pregatita de Sumudica la Gaziantep! Starul care a jucat cu Neymar si Kaka negociaza cu echipa romanului! Anuntul momentului in Turcia

Marius Sumudica alexandre pato Gaziantep Transfer Stranieri Lovitura URIASA pregatita de Sumudica la Gaziantep! Starul care a jucat cu Neymar si Kaka negociaza cu echipa romanului! Anuntul momentului in Turcia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Ianuarie 2021, 23:16
Data actualizarii: Marti 05 Ianuarie 2021, 23:20

Marius Sumudica a dus-o pe Gaziantep pe locul 1 in clasamentul din Super Lig. 

Echipa romanului este neinvinsa de 15 etape in campionatul turc, iar baskanii sunt hotarati sa ii faca toate poftele lui Sumudica. 

Potrivit jurnalistilor de la Gaziantep Pusula, turcii negociaza transferul lui Alexandre Pato, brazilian trecut de-a lungul carierei pe la AC Milan si Chelsea. 

Fotbalistul in varsta de 31 de ani este liber de contract dupa ce si-a incheiat intelegerea cu Sao Paulo in vara anului 2020 si ar putea deveni cel mai important nume din lotul lui Sumudica. 

Pato este cotat in prezent, potrivit site-ului transfermarkt.com, la 3,5 milioane de euro, urmand a fi cel mai valoros fotbalist de la Gaziantep.

In acest moment, Alexandru Maxim este cel mai scump jucator din lotul lui Sumudica, romanul fiind cotat la 2,6 milioane de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!