Lovitura de peste 100 mil de euro pe care Lucescu o poate da la Zenit. Ce transferuri sunt pregatite

Zenit Sankt Petersburg Mircea Lucescu Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2016, 21:06
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2016, 21:07

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Zenit trece printr-o perioada de schimbari cu Mircea Lucescu la carma echipei.

Potrivit jurnalistilor rusi de la Russianfootballnews.com, Mircea Lucescu va trebui sa isi vanda trei dintre vedetele echipei, pentru ca Zenit sa supravietuiasca financiar.

Zenit nu s-a calificat in Liga, insa ar putea primi un loc in UCL, daca FC Rostov va fi suspendata din cauza problemelor cu Fair Play-ul Financiar.

Calculele sunt simple. Hulk, Witsel si Lombaerts ar putea pleca pentru o suma totala de aproximativ 100 de milioane de euro, mutari care ar ajuta enorm viitorul echipei.

Nicolas Lombaerts e la club din 2007 si ar putea fi primul om care pleaca. "Nu m-ar deranja sa joc mai aproape de casa", a spus acesta in La Libre.

Axel Witsel e in ultimul an de contract si e un jucator atractiv pentru Premier League si Serie A. Are doar 27 de ani, iar aceasta vara ar putea fi decisiva pentru el.

Hulk este dorit de Shanghai SIPG, care plateste 55 de milioane de euro pentru el.

In schimb, la Zenit va reveni un nume mai vechi. "Lucescu m-a asigurat ca va conta pe mine", spune Aleksandr Kerzhakov la Radio Zenit.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!