Jurnalistii italieni au pus tunul pe Razvan Marin! Critici DURE la adresa mijlocasului dupa meciul dintre Cagliari si Atalanta

Jurnalistii italieni au pus tunul pe Razvan Marin! Critici DURE la adresa mijlocasului dupa meciul dintre Cagliari si Atalanta

Razvan Marin a reusit o pasa de gol in meciul dintre Cagliari si Atalanta.

In ciuda assist-ului de la golul lui Godin, jurnalistii italieni l-au criticat pe mijlocasul roman de 24 de ani. 

Cei de la Corriere dello Sport i-au dat nota 5, nota pe care i-a acordat-o si Gazzetta dello Sport, care a punctat ca fotbalistul a fost moale. "Moale, regie insipida. O pasa decisiva din corner e prea putin", au scris italienii. 

Razvan Marin a fost punctat cu 5,5 in ziarul L'Unione Sarda, acesti jurnalisti fiind un pic mai ingaduitori si notand faptul ca romanul a fost mai bun decat ceilalti mijlocasi ai lui Cagliari. 

"A incercat sa dicteze ritmul, dar nu a reusit niciodata sa-si valorifice calitatile. Si el a fost pus in dificultate pentru a-l bloca pe Gomez, dar macar s-a descurcat mai bine decat colegii din linia de mijloc", au adaugat ziaristii. 

Razvan Marin a ajuns in aceasta vara la Cagliari, fiind transferat de la Ajax Amsterdam. Mijlocasul a fost titular in toate cele trei meciuri disputate pana acum in Serie A, evoluand in medie 70 de minute per meci. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

OMS susține că omenirea riscă viitoare pandemii, dacă nu învață din criza actuală de coronavirus
BRAT

Modifică setările cookies