Jucătorul împrumutat de FCSB nu vrea să audă de revenire: „Antrenorul vorbește cu mine, oamenii de aici sunt deschiși!”

Valentin Gheorghe FCSB Umraniyespor Stranieri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 08:07
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 08:11

Valentin Gheorghe (25 ani) a plecat de la FCSB în vara lui 2022, sub formă de împrumut, la gruparea turcă Umraniyespor. 

Fotbalistul pe care roș-albaștrii l-au împrumutat în prima ligă a Turciei a vorbit despre transferul său, dezvăluind că și-ar dori să rămână în continuare în străinătate. Valentin Gheorghe are contract până la finalul sezonului, însă nu ar lua în calcul revenirea, preferând să îi fie activată clauza de transfer definitiv. 

Umraniyespor se luptă însă să se salveze de la retrogradare, astfel că situația echipei este una delicată. Continuitatea lui Vali Gheorghe ar depinde de menținerea echipei în prima ligă. 

Valentin Gheorghe nu ia în calcul o revenire în România 

Românul a vorbit într-un interviu acordat recent, dezvăluind că și-ar dori să poată continua la gruparea turcă. Valentin Gheorghe s-a arătat încântat de condițiile de la noua sa echipă, dar și de cum este tratat de antrenor și staff-ul din Turcia. Deși nu se gândește să revină în România, jucătorul a spus că dacă e nevoit să se întoarcă, tot pentru FCSB și-ar dori să joace. 

„Eu am contract până în vară, ei au o clauză prin care mă pot cumpăra. Vom vedea dacă o vor activa. Nu am vorbit nimic cu cei de aici, probabil așteaptă să vadă dacă ne vom salva.

Eu mă simt bine, antrenorul vorbește cu mine, oamenii de aici sunt deschiși. Eu îmi doresc să continui aici, să stau cât mai mult aici, dar nu știu ce se va întâmpla.

Eu am contract cu FCSB încă trei ani de când termin aici. Dacă mă voi întoarce undeva, m-aș întoarce la echipa mea, la Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Valentin Gheorghe pentru Digi Sport. 

  • 200.000 de euro poate plăti gruparea turcă în schimbul lui Valentin Gheorghe. 
  • 14 meciuri a jucat în acest sezon alături de Umraniyespor, având două goluri marcate și un assist. 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!