Italienii anunță transferul lui Răzvan Marin! Două milioane de euro, iar clubul păstrează 50%

Razvan Marin Cagliari Empoli Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 20:10
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 20:12

Răzvan Marin (28 de ani) s-a salvat dramatic de la retrogradare cu Empoli, iar acum se pregătește pentru Campionatul European din Germania.

Răzvan Marin a încheiat al doilea sezon consecutiv în care a fost împrumutat de Cagliari la Empoli. Toscanii au plătit un milion de euro pentru transferul temporar al mijlocașului român, însă și-au rezervat și opțiunea de a-l cumpăra definitiv în această vară.

Răzvan Marin va fi transferat definitiv de Empoli de la Cagliari

La câteva zile după încheierea sezonului din Serie A, ziarul Tuttosport scrie că "Empoli este gata să îl cumpere pe Marin de la Cagliari". Conform informațiilor apărute în Italia vara trecută, suma pentru transferul definitiv s-ar ridica la două milioane de euro.

Aceeași informație este prezentată și de jurnaliștii de la Pianeta Empoli: "Transferul definitiv al lui Răzvan Marin ar trebui să fie o certitudine. Românul poate fi cumpărat pentru doar două milioane de euro, o sumă stabilită de comun acord cu Cagliari, care a fost redusă semnificativ vara trecută. Totuși, Cagliari va păstra 50% dintr-un viitor transfer al lui Marin", scriu italienii.

"Marin s-a dovedit și în acest an un jucător de calitate, care a acceptat o perioadă în care nu a fost protagonist. Este un jucător plăcut, e deja cunoscut, iar suma de transfer permite investiția", adaugă Pianeta Empoli.

Pentru Răzvan Marin ar fi al cincilea sezon consecutiv în Serie A. Cagliari l-a transferat în septembrie 2020 de la Ajax, inițial sub formă de împrumut, iar ulterior definitiv pentru 10 milioane de euro. În total, 136 de meciuri, 5 goluri și 19 pase decisive în elita fotbalului italian.

  • 31 de meciuri și 3 pase decisive a strâns Răzvan Marin la Empoli în sezonul proaspăt încheiat

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!