Italienii anunta PLECAREA lui Chiriches de la Tottenham, impresarul sau a dat raspunsul! Ce se intampla cu capitanul nationalei

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Iunie 2014, 17:30

	Italienii anunta PLECAREA lui Chiriches de la Tottenham, impresarul sau a dat raspunsul! Ce se intampla cu capitanul nationalei

Fiorentina e interesata de Chiriches, dar viitorul capitanului nationalei e stabilit!

Agentul sau, Pietro Chiodi, spune ca sunt sanse mici ca Vlad sa paraseasca White Hart Lante in aceasta vara. Va continua la Tottenham, care a facut o investitie consistenta in el acum un an, cand l-a adus de la Steaua. 8,5 milioane de euro a costat transferul sau.

"Chiriches e la Tottenham. Au inceput sa se uite la jucatori, nu cred ca e o problema sa ramana acolo. E un jucator in care s-a investit foarte mult. Au cheltuit mult, sefii clubului au mare incredere. Nu cred ca Vlad va pleca de la Tottenham!", a spus Pietro Chiodi la Dolce Sport.

Pentru Chiriches exista interes din Italia si Germania. In iarna, Borussia Dortmund a fost interesata de el, insa Klopp a renuntat dupa ce a vazut imaginile in care aparea in stare de ebrietate la iesirea dintr-un club din Bucuresti.

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies