Vineri 28 Septembrie 2018, 17:07

Ionut Radu, vedeta in Italia: a fost urmarit de papparazzi in Mall! Surpriza pe care a avut-o romanul: "Nimeni nu m-a avertizat!"


	Ionut Radu, vedeta in Italia: a fost urmarit de papparazzi in Mall! Surpriza pe care a avut-o romanul: "Nimeni nu m-a avertizat!"

Cel mai scump portar roman din toate timpurile a fost laudat dupa primul meci pentru Genoa in Serie A.

Portarul roman de doar 21 de ani, Ionut Radu, este in prim-plan in Serie A dupa ce a debutat in poarta celor de la Genoa in etapa intermediara si a avut mai multe interventii salvatoare care au salvat echipa de la gol. Genoa a castigat cu 2-0 cu Chievo iar Ionut Radu a impresionat!

Romanul a fost filmat ziua urmatoare de papparazzi si a vorbit despre debutul sau in Serie A: "Nu stiam ca voi debuta, nimeni nu m-a avertizat. Mi-au spus doar sa fiu gata oricand. Am aflat abia cand ne-a spus antrenorul la ultima sedinta de pregatire.

Nu am avut nicio emotie, nu mi-a fost teama. A fost un meci bun, la final am primit felicitari. Acum trebuie sa joc in continuare pentru a avea ritm. Voi continua sa muncesc pentru a fi la cel mai inalt nivel" le-a spus Radu celor de la Secolo XIX.

Ionut Radu va fi pe teren la ultimele 2 partide ale nationalei de tineret din campania de calificare pentru Campionatul European, avand nevoie de 4 puncte pentru calificarea la turneul final - cu Tara Galilor pe 12 octombrie si cu Liechtenstein pe 16 octombrie, transmise in direct de Pro X.

 

Dezastru în Munții Rodnei. Copacii se taie ilegal, lemnul furat este tocat chiar în inima pădurii