Ionut Radu Cremonese Serie A Stranieri

Ionuț Radu, portarul cu cele mai multe parade în Serie A. Cifre impresionante pentru român în debutul de sezon

Ionuț Radu a avut un debut de sezon destul de bun, reușind să bifeze și primele meciuri la naționala de seniori a României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 20:27
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 20:42

Împrumutat la Cremonese în această vară, portarul de 25 de ani a fost titular la echipa din Serie A, accidentarea din ultima săptămână fiind cea care i-a pus pauză ascensiunii. 

Internaționalul a ieșit din lot din cauza unei probleme fizice, alături de compatriotul Vlad Chiricheș, iar presa din Italia a sugerat că acestuia îi va fi greu să redevină titular, ținând cont că Marco Carnesecchi, marea speranță a fotbalului din Peninsulă și căpitan al naționalei Under 21, s-a refăcut după o problemă medicală care l-a ținut departe de teren câteva luni. 

Cifre impresionante pentru Ionuț Radu în Serie A

În primele zece etape din campionatul italian, portarul român a avut cele mai multe parade, chiar dacă echipa la care evoluează se află pe ultimul loc în campionat, fără victorie. 

Potrivit unor statistici de pe site-ul oficial Serie A, citat de footballnews24.it, Ionuț Radu este lider în clasamentul paradelor, cu 46 de intervenții, urmat de Lorenzo Montipo (42 intervenții) și de Bartolomiej Dragowski (39 de intervenții). 

Portarul român este împrumutat de Inter Milano la Cremonese până la finalul acestui sezon. Acesta mai are contract cu gruparea nerazzurra până în 2024.

Modifică setările cookies