VIDEO EXCLUSIV „Ionuț Radu și-a făcut datoria foarte bine!” Lecție de fair-play a lui Angelescu, întrebat despre decizia lui Iordănescu de nu-l folosi pe Moldovan

Naționala României a obținut o remiză și o victorie în ultimele două meciuri din Nations League, scor 1-1 cu Finlanda și 4-1 cu Bosnia și Herțegovina. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 10:48
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 11:23

„Tricolorii” au plecat cu patru puncte din ultimele două meciuri din Nations League, însă nu au putut evita retrogradarea în Liga C. România a avut prestații mai bune în partidele cu Finlanda și Bosnia, însă meciurile din iunie le-au fost „fatale” jucătorilor lui Edward Iordănescu. 

Pentru cele două partide, alegerea selecționerului pentru a apăra poarta a fost Ionuț Radu, care a bifat primele sale minute în tricoul naționalei, după prestațiile bune de la Cremonese. Celelalte opțiuni ale selecționerului erau Horațiu Moldovan și Ștefan Târnovanu. 

Portarul Rapidului a avut prestații bune în ultimele două sezoane, însă nu a debutat încă la echipa națională, deși a fost convocat și pentru acțiunile precedente. Victor Angelescu, unul dintre acționarii giuleștenilor, a vorbit despre națională, care a jucat în Giulești ultimul meci din Nations League. 

Victor Angelescu: „Mi-aș fi dorit să joace Horațiu, dar țin cu România!” 

Oficialul giuleștenilor a fost întrebat la „Ora exactă în sport” dacă a fost supărat că Horațiu Moldovan nu a primit o șansă și a dat dovadă de fairplay prin răspunsul său, spunând că susține naționala, indiferent de situație. 

„Mă uit ca orice susținător al naționalei, toată lumea cred că ține cu echipa națională, altfel nu ai cum. Normal că mi-aș fi dorit să joace (n.r. Horațiu Moldovan), dar ținând cont că au avut niște rezultate bune în aceste meciuri sunt mulțumit, e decizia antrenorului, Ionuț Radu cred că și-a făcut datoria foarte bine, normal că mi-aș fi dorit să joace Horațiu, dar până una alta, țin cu România”, a declarat Victor Angelescu la PRO Arena. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies