Ioan Becali anunță după România - Ucraina: "Îl vor echipe din Italia și Franța! E gata să joace în marile campionate!"

ioan becali marius marin Pisa Romania Ucraina Stranieri Giovanni Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 19:00
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 18:59
Jucătorii naționalei României sunt urmăriți de scouterii cluburilor mari din Europa pe perioada EURO 2024.

Printre jucătorii care ar putea prinde un transfer important în această vară, după EURO 2024, se numără Marius Marin (25 de ani), fotbalist care este legitimat de șase sezoane la Pisa, club din Serie B.

Ioan Becali anunță că Marius Marin este dorit de cluburi din Italia și Franța

Titular incontestabil la Pisa, uneori și căpitan, Marius Marin a devenit și unul dintre oamenii de bază ai naționalei. Mijlocașul născut în Timișoara a fost titular în victoria României contra Ucrainei, scor 3-0.

După meciul de la Munchen, Ioan Becali a acordat un interviu în presa din Italia în care a comentat situația lui Marius Marin. Agentul spune că anumite cluburi din Italia și Franța sunt interesate de închizătorul de la Pisa, care mai are un singur an de contract cu clubul din Serie B.

"Marius face treabă bună la Pisa. Avem o relație excelentă cu clubul, însă prelungirea contractului depinde de proiectul stabilit de conducere. Acum este prea devreme să vorbim despre asta, dar pot să vă spun că Pisa are ambiții serioase pentru promovarea în Serie A. Ne vom așeza la masă și vom discuta. 

Există interes atât din Italia, cât și din Franța pentru transferul lui Marius. El e gata să joace în marile campionate, însă i-ar plăcea să prioritizeze o ofertă de la Pisa", a spus Ioan Becali, pentru La Nazione.

  • Marius Marin a plecat din România în 2016, după ce și-a făcut junioratul la Poli Timișoara. A fost legitimat două sezoane la Sassuolo, a fost împrumutat și la Catanzaro, iar în 2018 a fost cedat la Pisa, pentru 400.000 de euro.
  • 209 meciuri și 6 goluri a strâns Marin la Pisa până în prezent
  • În ultimul sezon din Serie B, Pisa a încheiat pe locul 13.
  • România va juca următoarele meciuri de la EURO 2024 cu Belgia pe 22 iunie (Koln, 22:00) şi cu Slovacia pe 26 iunie (Frankfurt).

VIDEO Rezumat România - Ucraina 3-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!