Gigi Becali nu vrea să-l piardă pe Louis Munteanu și a mărit oferta! Cât le-a pus pe masă celor de la Fiorentina

louis munteanu Gigi Becali Fotbal intern Louis Munteanu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 12:34
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 12:36

După sezonul bun făcut în tricoul Farului Constanța, Louis Munteanu (21 de ani), legitimat la Fiorentina, este dorit de campioana FCSB.

Din articol

Gigi Becali a dezvăluit deja că a făcut o ofertă de 1,2 milioane de euro pentru fotbalist și că așteaptă un răspuns de la Italieni. Totuși, patronul FCSB nu vrea să-l piardă pe atacantul central de 21 de ani, motiv pentru care a anunțat că este dispus să mărească oferta.

Gigi Becali plusează

"Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Știu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulți și o să aducă jucători valoroși. Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina daca nu și-a pus baza în el până acum, doar nu și-or pune de acum înainte.

Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gândesc. Ce, sunt prost? Stau să vă spun vouă ca să afle ei?", a spus Gigi Becali, la "Palat".

David Kiki (liber de contract, ultima oară la Farul) și Daniel Popa (cumpărat pentru 300.000 de euro de la U Cluj) sunt jucătorii transferați de FCSB până acum.

20.000 de euro pe lună ar urma să încaseze la FCSB fotbalistului care a înscris 12 goluri în ultima stagiune a Superligii.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Louis Munteanu, potrivit site-urilor de specialitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!