VIDEO Începutul sfârșitului pentru Cosmin Olăroiu? Sezon modest făcut de român în Emiratele Arabe Unite

Cosmin Olaroiu Baniyas Club Daniel Isaila Emiratele Arabe Unite Sharjah FC Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 11:27
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 11:33

Echipa antrenată de tehnicianul român, Sharjah FC, a ratat calificarea în Champions League.

UAE Pro League, campionatul din Emiratele Arabe Unite, s-a încheiat sâmbătă seara pentru Sharjah FC, echipa antrenată de românul Cosmin Olăroiu, care a terminat abia pe locul 4 și a ratat astfel calificarea în AFC Champions League Elite, Liga Campionilor din Asia.

Campioana Al Wasl, vicecampioana Shabab Al Ahli și Al Ain, locul 3 și deținătoarea trofeului, vor merge în Champions League, chiar dacă mai au meciuri de disputat din actuala ediție a campionatului intern.

Sharjah-ul lui Olăroiu a câștigat în ultima etapă, 3-2 cu Al Wahda, și va merge totuși în echivalentul Europa League din Asia, numită acum AFC Champions League 2, a doua competiție continentală inter-cluburi din Asia, grație rezultatelor directe din meciurile cu echipele care au același număr de puncte.

Baniyas Club, antrenată de Daniel Isăilă, a terminat pe locul 10 (din 14 echipe), în timp ce Emirates Club, pregătită până în aprilie de Walter Zenga, și Hatta Club au retrogradat.

Cosmin Olăroiu a ajuns la capătul răbdării: "Sincer, m-am săturat!"

În aprilie, după un 3-3 cu Emirates Club, Cosmin Olăroiu s-a plâns de problemele de lot și de nivelul anumitor jucători, spunând că va face o evaluare prin care va stabili pe ce jucători se va baza din sezonul următor.

"Am făcut multe greșeli și am primit ușor goluri. Din nefericire, acesta este nivelul actual. 

Am 6 jucători străini, iar mulți dintre ei au probleme care nu le permit să revină la nivelul lor obișnuit. Sincer, m-am săturat să vorbesc despre aceste subiecte. 

Ar fi multe de vorbit, dar e suficient pentru acum.

Există multe probleme, inclusiv referitoare la accidentări sau suspendări. Trebuie să facem o analiză pentru a vedea și cine poate să rămână și cine nu. 

Ambițiile sunt mari aici, dar posibilitățile noastre nu sunt pe măsura ambițiilor", a spus Cosmin Olăroiu, potrivit Al-Bayan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!