Stranieri

GALERIE FOTO Încă un rateu la FRF! Românul titular la 19 ani în Serie A va fi convocat la o altă echipă națională

Ștefan Stoica, antrenorul reprezentativei Under 21 a Moldovei, a declarat că se va baza pe Andrei Moțoc, integralist la Salernitana în ultima etapă din campionatul italian.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 14:53
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 14:56

Andrei Moțoc, fotbalistul român în vârstă de 19 ani prezentat în exclusivitate de sport.ro, a debutat săptămâna trecută în Serie A, jucând toate cele 90 de minute pentru Salernitana în partida pierdută cu Lazio Roma, scor 0-3, în etapa a 22-a a campionatului italian.

În ciuda eșecului la scor, Moțoc, care a fost folosit pe postul de fundaș central, a fost printre cei mai buni de pe teren din formația gazdelor, primind cea mai mare notă de la Salernitana (6) atât din partea Tuttomercatoweb, cât și din partea celor de la Eurosport.

”Nu i-au tremurat deloc picioarele împotriva unui campion european”

”Venit de la Primavera, unde campionatul este oprit de câteva săptămâni, și-a făcut debutul în Serie A împotriva unui campion european (n.r. - Ciro Immobile, atacantul lui Lazio). Nu i-au tremurat deloc picioarele și a avut câteva intervenții bune”, a scris Tuttomercatoweb, în timp ce Eurosport a notat: ”Deloc rău la prima sa apariție în Serie A”.

Puștiul cu dublă cetățenie, română și moldovenească, care are 1,95 metri înălțime, nu a fost convocat până acum la niciuna dintre cele două naționale pentru care este eligibil!

Selecționer la tineretul Moldovei este fostul internațional român Ștefan Stoica

Moldovenii s-au mișcat însă mai repede și ieri au anunțat, prin vocea lui Ștefan Stoica, selecționerul român al naționalei Under 21 de peste Prut, că Moțoc va fi convocat la următoarea acțiune a reprezentativei de tineret, care va avea loc în februarie.

"Cu siguranță va fi convocat la naționala Moldovei U-21 la următorul cantonament", a declarat Stoica pentru moldfootball.com. 

Fane Stoica este un fost jucător important la Universitatea Craiova de la sfârșitul anilor '80 și începutul anilor '90, când a prins și câteva selecții la echipele naționale. 

După aproape un deceniu petrecut în Grecia, a jucat pentru foarte scurt timp și la Steaua București, în 1999.

Modifică setările cookies