Impresarul lui Chiriches anunta ce se intampla cu fundasul roman in aceasta vara, dupa 8 meciuri jucate in Serie A pentru Napoli

Impresarul lui Chiriches anunta ce se intampla cu fundasul roman in aceasta vara, dupa 8 meciuri jucate in Serie A pentru Napoli

Vlad Chiriches nu va pleca de la Napoli in vara, pentru ca s-a adaptat, a progresat si continua sa o faca sub comanda lui Maurizio Sarri.

Impresarul lui Vlad Chiriches, Pietro Chiodi, a anuntat in presa din Italia ca fundasul nu va pleca de la Napoli.

"Pentru Chiriches, Napoli reprezinta o experienta foarte buna, cu un antrenor care cere mult de la fundasii sai. Vlad a invatat multe, iar sezonul viitor va fi si mai puternic, pentru ca Sarri e bun profesor si va putea progresa si mai mult.

Chiriches nu are niciun motiv sa-si doreasca sa plece. Nu a avut niciodata vreo problema, chiar daca nu a jucat multe meciuri. Dar cand a jucat, a facut-o bine si e deja o certitudine la Napoli si in Serie A", a declarat Chiodi pentru TuttoNapoli.

Napoli l-a transferat recent pe fundasul central Lorenzo Tonelli, de la Empoli, iar cuplul de baza din centrul defensivei napoletane este format din Albiol si Koulibaly.

8 meciuri si 1 gol a bifat Vlad Chiriches in sezonul abia incheiat de Serie A

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Declaraţiile referitoare la subraportarea cazurilor Covid-19 pot să creeze panică
BRAT
Modifică setările cookies