Stranieri

Iarna trecuta putea ajunge gratis in Liga I, acum da goluri alaturi de Messi si Ronaldo in Spania! GAFA: Cine l-a ratat pe Andone

Florin Andone este singurul roman care joaca in prima liga spaniola.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 17:59
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 18:14

Patru meciuri jucate in campionat, doua goluri marcate, o bara in meciul cu Real Madrid, plus un gol inscris in Cupa Regelui, impotriva Granadei. Florin Andone este singurul roman care evolueaza la o echipa din prima liga spaniola, cu sanse mari sa intre in circuitul echipei nationale chiar de la urmatoarele meciuri de calificare pentru Euro.

Dar inainte sa ajunga la Cordoba, Florin Andone ar fi putut sa imbrace tricoul unei echipe romanesti. Ovidiu Stanga, fost oficial la CSU Craiova, spune ca Andone putea lua drumul Baniei iarna trecuta.

Intrase in ultimele sase luni de contract, iar pretentiile financiare ale clubului Villarreal erau foarte mici.

"Baiatul devenea liber de contract in vara, dar putea fi luat pe o suma foarte mica inca din iarna anului trecut. Nu s-a ajuns la nicio discutie legata de pret, pentru ca fotbalistic cei de la CSU nu l-au vrut. Asta e adevarul!"

"Florin Andone era in ultimele sase luni de contract cu Villarreal, plus ca era dat sub forma de imprumut la o echipa de liga a treia si putea fi luat pe o suma mica, cel mult 100.000 de euro. Pacat, ar fi fost util echipei si ar fi adus si beneficiu mai tarziu.", a declarat Ovidiu Stanga pentru Gazeta de Sud.

Andone a fost transferat gratis de Cordoba in vara.

Modifică setările cookies