Liga 1

Dupa infuzia de jucatori, Moraru plateste si salariile restante! Pancu si Bornescu isi iau banii inaintea celui de-al doilea cantonament

Dupa ce au facut cunostinta in aceasta saptamana cu nu mai putin de 13 noi colegi, Pancu, Bornescu si Draghia mai au parte de o surpriza placuta. Rapidistii din "garda veche" si-au primit si salariile restante.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 17:24
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 17:41

Vestile bune continua sa curga pentru rapidisti. Dupa ce au primit in aceasta saptamana nu mai putin de 13 noi colegi, intre care Buchta, Cmovs, Josl, Cerlinca, Coimbra, Benson, Meulens, Gecov, Sapina, Daniel Niculae, Sapunaru si fratii Oriol, jucatorii vechi ai clubului din Giulesti au mai primit un anunt important.

Digisport noteaza ca patronul moldovean al clubului, Valerii Moraru, a decis sa achite si salariile restante. Vechii fotbalisti ai Rapidului si-au primit astfel inca o parte din banii pe care ii avea de incasat de mai multe luni si vor putea pleca in cel de-al doilea cantonament, in Antalya, fara aceasta grija.

De altfel, Moraru le promisese lui Pancu, Bornescu si Nicolae Vasile ca le va baga banii in conturi pana cand acestia vor incheia stagiul de pregatire de la Xanthi.

13 jucatori a transferat Rapid in ultimele doua saptamani

18 e locul ocupat de formatia giulesteana in clasamentul Ligii I

Modifică setările cookies