Stranieri

Ianis Hagi, integralist în succesul cu Dundee. Ce notă a primit românul și cum a fost apreciată evoluția sa

Ianis Hagi (23 de ani) a fost integralist în partida pe care Rangers a jucat-o, pe teren propriu, împotriva celor de la Dundee, în etapa a 19-a din campionatul Scoției.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 19:04
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 19:16

Fotbalistul român a fost folosit pe toată durata partidei de către Giovanni van Bronckhorst, însă nu a reușit să marcheze vreun gol și nici să impresioneze în mod deosebit cu evoluția sa.

Liderul din campionatul Scoției s-a impus cu 1-0, datorită golului marcat de Tavernier, din penalty, în minutul 71. Datorită acestui succes, Glasgow Rangers și-a consolidat primul loc, cu 48 de puncte, urmată de Celtic Glasgow, cu 41 de puncte, dar un meci mai puțin disputat.

Ianis Hagi a fost folosit pe postul său obișnuit, de 'aripă' dreapta și a primit nota șase din partea jurnaliștilor de la ibroxnews.com, comentariul despre evoluția sa fiind: "A avut câteva momente în care s-a luptat, dar nimic notabilc are să cauzeze prea multe probleme celor de la Dundee". 

Cea mai mare notă, opt, au primit-o James Tavernier și Glen Kamara, în timp ce John Lundstram și Scott Arfield au fost codași, fiind notați cu patru pentru prestațiile lor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies