Ianis Hagi, integralist în succesul cu Dundee. Ce notă a primit românul și cum a fost apreciată evoluția sa

Ianis Hagi Glasgow Rangers Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 19:04
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 19:16

Ianis Hagi (23 de ani) a fost integralist în partida pe care Rangers a jucat-o, pe teren propriu, împotriva celor de la Dundee, în etapa a 19-a din campionatul Scoției.

Fotbalistul român a fost folosit pe toată durata partidei de către Giovanni van Bronckhorst, însă nu a reușit să marcheze vreun gol și nici să impresioneze în mod deosebit cu evoluția sa.

Liderul din campionatul Scoției s-a impus cu 1-0, datorită golului marcat de Tavernier, din penalty, în minutul 71. Datorită acestui succes, Glasgow Rangers și-a consolidat primul loc, cu 48 de puncte, urmată de Celtic Glasgow, cu 41 de puncte, dar un meci mai puțin disputat.

Ianis Hagi a fost folosit pe postul său obișnuit, de 'aripă' dreapta și a primit nota șase din partea jurnaliștilor de la ibroxnews.com, comentariul despre evoluția sa fiind: "A avut câteva momente în care s-a luptat, dar nimic notabilc are să cauzeze prea multe probleme celor de la Dundee". 

Cea mai mare notă, opt, au primit-o James Tavernier și Glen Kamara, în timp ce John Lundstram și Scott Arfield au fost codași, fiind notați cu patru pentru prestațiile lor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!