Ianis Hagi Ianis Hagi - Sergio Ramos Sergio Ramos Stranieri

Ianis Hagi și episodul cu Sergio Ramos pe care nu-l va uita vreodată 

Internaționalul român, la ora destăinuirilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 19:04
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 19:37

Ianis Hagi, mijlocașul lui Glasgow Rangers, susține că nu face parte din grupul jucătorilor pasionați de câte o amintire de la adversari. 

Foști sau actuali fotbaliști români obișnuiesc să facă schimb de tricouri și fie le păstrează toată viața și își amenajează colțuri speciale în casă sau în restarurantele pe care le dețin - vezi cazul Alex Bourceanu -, fie le dau unor prieteni (cum povesteau Ion Vlădoiu sau Ionel Ganea).

Ianis Hagi mărturisește că face schimb de tricouri de la rar spre foarte, însă un moment de final dintr-o partidă cu Spania i-a ridicat nivelul de încredere și i-a lăsat o amintire toată viața. 

Și, atunci când e vorba despre un campion mondial și european, momentul capătă și o aură specială. 

"Nu sunt un tip care merg să fac schimb de tricouri sau mă duc foarte rar. Iar în acest caz, el a venit sa îmi ceară tricoul şi am fost foarte fericit. Clar că e o motivaţie pentru un jucător tânăr să vină să îţi ceară tricoul Sergio Ramos.

Eram terminaţi toţi în vestiar (n.r.: - după 0-5 cu Spania). Clar că am fost surprins un pic pentru că ai pierdut cu 5-0 în deplasare. A fost într-un moment slab pentru mine, mai puţin bun, dar un gest ca acesta m-a motivat", a declarat Ianis Hagi, pentru as.ro.

Ianis Hagi a făcut referire la confruntarea de la Madrid, din noiembrie 2019, din preliminariile pentru EURO 2020, scor 0-5.

Spania s-a impus prin golurile marcate de Fabian Ruiz (8), Gerard Moreno (33, 43), Adrian Rus (45+1, autogol) şi Mikel Oyarzabal (90+2), 

Sergio Ramos joacă în prezent la Paris Saint-Germain, însă e măcinat de accidentări. Fostul căpitan de la Real Madrid nu a făcut parte din lotul Spaniei la Campionatul European din această vară.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!