Antrenorul lui Rangers, categoric în privința lui Ianis Hagi: "Demontez acest zvon!"

rangers Galatasaray Ianis Hagi Michael Beale Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 21:35
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 21:35

Ianis Hagi (24 de ani), mijlocașul lui Rangers, a revenit astăzi pe teren după o pauză de un an cauzată de o accidentare.

Pe 21 ianuarie 2022, Ianis Hagi suferea o ruptură la nivelul ligamentelor încrucișate, într-un meci din Cupa Scoției. Fiul "Regelui" s-a operat și a avut nevoie de o pauză de un an pentru a juca un nou meci oficial în tricoul lui Rangers.

Michael Beale: "Ianis Hagi va mai juca la Rangers câțiva ani"

După meciul cu St. Johnstone de astăzi, scor 2-0, în care Ianis Hagi a fost introdus în minutul 72, Michael Beale, antrenorul lui Rangers, a fost întrebat despre zvonurile apărute în presa din Turcia, conform cărora internaționalul român este dorit de Galatasaray.

Deși înțelege legătura specială dintre Ianis Hagi și fosta echipă a tatălui său, tehnicianul englez, fost secund al lui Steven Gerrard, spune că mijlocașul nu va pleca prea curând de pe Ibrox Park.

"Știu că Galatasaray este un club apropiat de inima lui. S-a născut acolo, tatăl său a jucat acolo, însă Ianis Hagi va mai juca la Rangers câțiva ani, așa că pot să demontez acest zvon", a spus Michael Beale, la conferința de presă.

În decembrie, în ciuda absenței îndelungate a lui Ianis Hagi, Rangers a decis să îi prelungească înțelegerea șeptarului echipei până în iunie 2026.

Gică Hagi: "M-aș bucura enorm să ajungă Ianis la Galatasaray, dar nu acum"

"A trecut de o perioadă foarte grea din cariera lui și din care cred eu că a învățat enorm de mult, e puternic. Ajunsese la un nivel foarte bun, foarte ridicat, sper să revină acolo și apoi vom vedea. 

Își doresc cei de la Galata să aibă din nou un Hagi, noi vorbim de Rangers acuma. Galatasaray... că într-o zi să ajungă și el pe acolo, da. M-aș bucura enorm să ajungă acolo, dar nu în momentul de față, pentru că știu că e dorit și iubit la Rangers”, a spus Gică Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!