Stranieri

Ianis Hagi, adus cu picioarele pe pământ: „Nu-l ia nici naiba! Unde să plece, mă?”

Un patron din Liga 1 nu crede în transferul lui Ianis Hagi la un club puternic din Europa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 14:06
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 14:16

Cu toate că a fost pe lista scurtă a mai multor cluburi din Europa, Ianis Hagi (23 ani) a rămas la Rangers în această vară. Însă, iarna aceasta, potrivit presei internaționale, AS Roma și Borussia Dortmund vor să îl transfere pe jucătorul român cotat la 6.5 milioane de euro, conform transfermarkt.

Valeriu Iftime însă, consideră că jucătorul lui Gerrad mai are de demonstrat în Scoția, înainte de a se gândi la o altă echipă. De altfel, patronul de la FC Botoșani consideră că aproape toți fotbaliștii care au plecat la o vârstă fragedă din Liga 1 nu au reușit să confirme. 

  • Ianis Hagi

Am transferat doi la Parma, iar acum nu-i mai vedem. Erau niște oameni de la Hagi, nu mai vezi, nu mai auzi nimic de ei. Îl promovăm pe Moruțan de parcă ar fi steaua lumii. Lumea îi promovează enorm de mult. 

Copilul ăsta al lui Hagi se transferă toată ziua la echipele mari. Dar nu-l ia nici naiba, în opinia mea. Unde să plece, mă? El trebuie să fie cel mai bun acolo unde e acum și văd că e rezervă din când în când. N-avem fotbaliști expresivi. N-avem un Hagi, un Popescu. 

Asta cred că pleacă și de la faptul că trag pisica de coadă până la 18 de ani. Învață tot ce trebuie să învețe de la putorile bătrâne din fotbalul românesc, trageri de timp, exagerări”, a declarat Valeriu Iftime pentru gsp

În acest sezon, Ianis Hagi a bifat 7 apariții pentru Rangers, reușind să marcheze două goluri și să ofere 3 pase decisive. 

Modifică setările cookies