ianis rangers Steaua Strainieri Stranieri

Ianis Hagi aduce titlul la Rangers! Anuntul facut de un coechipier: "Inca 3 jucatori ca el si luam titlul"

Ianis Hagi s-a transferat definitiv la Rangers pentru suma de 3,5 milioane de euro, iar scotienii sper sa rastoarne hegemonia din ultimii ani a lui Celtic.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iunie 2020, 15:00
Data actualizarii: Vineri 05 Iunie 2020, 15:10

Fundasul central al lui Rangers, Andy Halliday, care cel mai probabil va pleca de la echipa dupa ce ii expira contractul in aceasta vara, a declarat ca daca echipa scotiana ar mai avea inca 2 sau 3 jucatori similari cu Ianis, trupa lui Steven Gerrard ar putea castiga campionatul.

"Ianis Hagi este un transfer extraordinar, daca Rangers mai transfera doi sau trei jucatori de aceeasi calitate, si raman jucatorii care sunt deja, sunt convins ca se pot realiza performante mari. Avem aici un lot foarte puternic, cu cateva intariri se poate castiga campionatul. Staff-ul tehnic de la Rangers este foarte bun, nu se puteau gasi persoane mai potrivite pentru a duce echipa catre un nivel superior. Sunt sigur ca urmeaza un sezon mare pentru Rangers, cu siguranta echipa va fi foarte competitiva si sper sa reuseasca sa castige campionatul", a declarat Andy Halliday pentru Dailyrecord.

Rangers nu a mai reusit sa castige campionatul din 2011, de atunci Celtic a castigat competitia interna de fiecare data.

Modifică setările cookies