Herea nu uita de marea sa dragoste! Mijlocasul a renuntat la banii pe care Rapidul ii datora si acum: "Mi-as dori sa revin acolo"

•Herea a renuntat la banii pe care-i mai avea de primit in Giulesti ca sa-i ajute pe rapidisti sa faca transferuri si sa scape de retrogradare
•"In tara, o sa mai joc doar pentru Rapid" - promite Herea.

Herea a plecat la timp din Giulesti si a evitat furtuna care a lovit Rapidul. Castiga bine in Elvetia.

Mijlocasul n-a prins sezonul teribil petrecut de rapidisti in Liga a II-a, nici umilintele din acest sezon, in care Rapidul e pe ultimul loc.

Herea are insa probleme cu FC Sion. In Elvetia, echipa romanului are si ea probleme, iar patronul schimba antrenorii pe banda rulanta. A stat chiar si el pe banca.

Fostul fotbalist al Rapidului a renuntat chiar si la bani pentru a ajuta echipa din Giulesti: "Am renuntat la restantele pe care le mai aveam de primit, pentru ca am trait cele mai frumoase momente ale carierei acolo, iar echipa trebuie sa se salveze. Mi-as dori sa revin pe viitor si sa joc la Rapid. Ar fi singura echipa din Romania la care as mai juca", spune Ovidiu Herea.

Toata lumea viseaza sa traiasca in Elvetia. Lui Herea i-a fost insa greu sa se acomodeze - "e prea multa liniste", spune el. Ca sa-i treaca, s-a consolat cu ciocolata elvetienilor: "Am mancat foarte mult la inceput, imi doream sa incerc toate sortimentele. Apoi m-am cam saturat", a mai povestit fotbalistul.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies