Golgheterul care s-a REINVENTAT! "Vreau sa joc cat mai bine! Poate intr-un campionat TARE!" E STAR la echipa de club:

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 14:18

	Golgheterul care s-a REINVENTAT! "Vreau sa joc cat mai bine! Poate intr-un campionat TARE!" E STAR la echipa de club:

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Bogdan Stancu trece din nou prin momente bune in strainatate. Transferat de la Steaua la Galatasaray in 2011 pentru aproximativ 4,8 mil. de euro, atacantul si-a regasit cadenta.

El a marcat deja de noua ori pentru Genclerbirligi, acolo unde este considerat un star. Romanul a ajuns aici dupa ce nu a impresionat la Galatasaray si Orduspor.

"Sunt foarte fericit ca ma aflu in Turcia si joc la Genclerbirligi. Bineinteles, ca orice fotbalist as vrea si eu sa joc intr-un campionat mai bun, dar si liga turca este buna. Vreau sa joc cat mai bine posibil. Nu fac planuri de viitor, vreau doar ca in prezent sa joc cat pot de bine.

In acest sezon am inscris noua goluri, insa pentru mine nu este important cate goluri marchez, importanta este situatia echipei. Pentru mine conteaza mai mult succesul echipei decat golurile mele", a spus Stancu, citat de agentia Anatolia.

Bogdan are 26 de ani si este sub contract cu turcii pana in vara lui 2016. El este cotat la 5 mil. de euro, conform transfermarkt.

Pentru Romania el a jucat de 28 de ori si a marcat sase goluri. Se contureaza din ce in ce mai mult ideea ca nu mai poate fi tinut foarte multa vreme la Genclerbirligi, avand in vedere forma pe care o are.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies