giovanni becali Alexandru Cicaldau Olimpiu Morutan Stranieri

Giovanni Becali, anunț despre Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, după meciul cu Barcelona

Galatasaray are unul dintre cele mai slabe sezoane din istorie.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 09:52
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 09:52

Gruparea Cim-Bom spera să se impună în lupta pentru titlu în acest sezon, însă a ajuns să se lupte în partea a doua a clasamentului din Super Liga Turciei. Echipa lui Cicâldău și Moruțan a salvat puțin sezonul prin parcursul din Europa League, de unde au fost eliminați de FC Barcelona.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au viață grea la Istambul, prinzând puține minute la echipă. Impresarul Giovanni Becali a explicat care este strategia clubului în acest moment, susțimând că se pregătesc deja de sezonul următor.

În acest moment, Galata nu mai are nici timp, nici meciuri, nici puncte să prindă măcar Conference League. Noul antrenor va face o evaluare și va pregăti strategia pentru sezonul viitor.

Cicâldău și Moruțan au contracte pe cinci ani cu Galata. Vedem în vară în funcție de ce-și dorește și Galata. Până atunci ei trebuie să dea sută la sută la fiecare antrenament, la fiecare meci, pentru că de-aia sunt plătiți. Am luat masa cu ei a doua zi după partida cu Barca, am discutat și le-am zis să stea liniștiți și să se gândească doar la fotbal.

Nu a fost și nu e nicio discuție despre un transfer al lui Cicâldău de la Galatasaray la Sampdoria. Italienii au probleme cu salvarea de la retrogradare, asta e prioritatea lor. Nu cred că oamenilor de la Sampdoria le arde acum de transferuri, de Cicâldău sau de alții când nu știu sigur dacă vor fi și sezonul viitor în Serie A.

A fost ceva extraordinar. O întâlnire pe circuit închis la meci aș putea spune, atâta timp cât nu au fost camere TV acolo unde ne-am întâlnit și am discutat. M-am îmbrățișat cu Laporta, care a venit special la mine când m-a văzut. Burak Elmas rămăsese puțin surprins, dar Laporta i-a explicat imediat că ne știm de mult timp.

Nu am făcut fotografii, pentru că știți că eu nu sunt genul cu chestii de-astea. Importante pentru mine sunt aprecierea și respectul pe care oameni grei din fotbal mi le arată atunci când ne vedem la meciuri sau în alte împrejurări”, a transmis Giovanni Becali, pentru Fanatik.

VIDEO Alexandru Cicâldău, după înfrângerea cu FC Barcelona

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!