Gigi Becali FCSB florin nita Stranieri

Gigi Becali a lămurit situația lui Florin Niță! Ce spune despre transferul portarului la FCSB

Florin Niță (34 de ani), hotărât să se despartă de Sparta Praga în această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 22:48
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 22:52

Portarul român a ajuns la Spata Praga în ianuarie 2018 și a fost om de bază în echipa cehilor, însă cariera sa a intrat în declin în ultima perioadă.

Niță nu a mai jucat un meci oficial pentru Sparta Praga din noiembrie 2021 și este hotărât să schimbe echipa în această vară.

Gigi Becali spune că nu este interesat de Niță

Printre echipele despre care s-a vehiculat că ar fi interesate de serviciile lui Niță ar fi campioana CFR Cluj, dar și FCSB.

Gigi Becali spune că el personal nu știa că Niță vrea să plece de la Sparta și de asta nu i-a făcut nici o ofertă. Mai mult, acesta a susținut că intenționează să se bazeze pe tinerii de la echipă și din acest motiv portarul de 34 de ani nu a fi potrivit pentru strategia clubului.

„Nu! Nu mă interesează. Bine, nu mă interesează pentru faptul că nici n-am fost anunțați. Dacă, de exemplu, el normal să ne anunțe pe noi prima dată, poate ne interesa. Nu știam. În al doilea rând, ce să-l iei pe Niță? Ca să fie rezerva lui Târnovanu? Târnovanu e cât poarta! Nu are rost, nu? Eu nu-l văd pe Niță mai bun ca Târnovanu”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

  • 23 de meciuri a strâns Florin Niță la Sparta Praga în sezonul trecut
  • 110 partide a strâns Niță în tricoul Spartei, în 41 dintre ele menținându-și poarta intactă
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!