”E jucătorul principal la FCSB, n-are rost să-l dăm”. Becali a refuzat o ofertă pentru ”feblețea” lui

Gigi Becali FCSB florin tanase Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 22:50
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 22:50

Gigi Becali nu vrea să-i cedeze pe cei mai buni jucători de la FCSB! Patronul vicecampioanei țintește titlul în noul sezon.

Omul de afaceri a dezvăluit că a primit o ofertă pe adresa clubului pentru Florin Tănase, din partea unei echipe din Ungaria, dar nu a fost încântat de suma de transfer, astfel că a decis să refuze. 

Gigi Becali: ”Tănase a avut o ofertă de la unguri”

Becali a vorbit și în cadrul unei conferințe de presă despre acest aspect și a spus că echipa care l-a vrut pe Tănase este chiar campioana Ferencvaros.

„A avut o ofertă de la unguri, de două milioane, nu l-am dat. Trei milioane are clauza. Eu nu l-am dat! Tănase e jucătorul principal pentru FCSB, n-are rost să-l dăm. E liniște că așa e bine, să fie liniște”, a spus Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali, despre transferul lui Octavian Popescu

Recent, Gigi Becali a vorbit și despre un posibil transfer al lui Octavian Popescu, jucătorul pentru care vrea să obțină o sumă-record. 

"E bine că îl monitorizează, dar el nu pleacă la ora asta. Încă nu este de transferat. Eu transfer când pot lua maximum de bani. Eu tot ce am transferat nu a fost mai valoros mai departe. Maximum pentru mine e 50 de milioane de euro, la ora asta. Acum pot să iau doar 10 milioane de euro. E posibil să nu iau, dar asta e", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!