Gigi Becali FCSB florin tanase Liga 1

”E jucătorul principal la FCSB, n-are rost să-l dăm”. Becali a refuzat o ofertă pentru ”feblețea” lui

Gigi Becali nu vrea să-i cedeze pe cei mai buni jucători de la FCSB! Patronul vicecampioanei țintește titlul în noul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 22:50
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 22:50

Omul de afaceri a dezvăluit că a primit o ofertă pe adresa clubului pentru Florin Tănase, din partea unei echipe din Ungaria, dar nu a fost încântat de suma de transfer, astfel că a decis să refuze. 

Gigi Becali: ”Tănase a avut o ofertă de la unguri”

Becali a vorbit și în cadrul unei conferințe de presă despre acest aspect și a spus că echipa care l-a vrut pe Tănase este chiar campioana Ferencvaros.

„A avut o ofertă de la unguri, de două milioane, nu l-am dat. Trei milioane are clauza. Eu nu l-am dat! Tănase e jucătorul principal pentru FCSB, n-are rost să-l dăm. E liniște că așa e bine, să fie liniște”, a spus Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali, despre transferul lui Octavian Popescu

Recent, Gigi Becali a vorbit și despre un posibil transfer al lui Octavian Popescu, jucătorul pentru care vrea să obțină o sumă-record. 

"E bine că îl monitorizează, dar el nu pleacă la ora asta. Încă nu este de transferat. Eu transfer când pot lua maximum de bani. Eu tot ce am transferat nu a fost mai valoros mai departe. Maximum pentru mine e 50 de milioane de euro, la ora asta. Acum pot să iau doar 10 milioane de euro. E posibil să nu iau, dar asta e", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies