Genoa, mai bună fără Radu Drăgușin! Italienii au remarcat schimbarea apărută după transferul românului la Tottenham

radu dragusin Genoa Tottenham Stranieri Radu Drăgușin
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 11:29
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 11:29

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost transferat de Tottenham în iarnă de la Genoa, pentru aproximativ 30 de milioane de euro.

A fost o ”afacere” bună pentru cei de la Genoa, care la momentul respectiv susțineau că plecarea lui Radu Drăgușin este o lovitură dificilă încasată în plin sezon.

Genoa a primit mai puține goluri de la pleacarea lui Radu Drăgușin

Doar că lucrurile s-au schimbat trei luni mai târziu. Italienii de la Footbal Italia au analizat cum a arătat defensiva ”Grifonilor” după despărțirea de internaționalul român.

Transferul lui Drăgușin a fost mai bun pentru Genoa decât pentru Tottenham”, au titrat italienii.

În prima parte a sezonului, cu Radu Drăgușin pe teren, formația pregătită de Alberto Gilardino a primit 24 de goluri în 19 meciuri disputatea în Serie A, o medie de 1.26 goluri primite pe meci.

Se pare că ”Grifonii” s-au descurcat mai bine fără Radu Drăgușin în defensivă. Fără fundașul echipei naționale a României, Genoa a primit doar 13 goluri în 11 meciuri, o medie de 1.12 goluri pe meci.

Să spunem că defensiva celor de la Genoa a devenit mai bună fără Drăgușin ar fi o exagerare, dar statisticile arată cu siguranță că Genoa nu a fost afectată de vânzarea lui Drăgușin”, au notat italienii.

Drăgușin a evoluat în șase partide în echipamentul lui Spurs, dintre care în două a fost titular.

 

Ioan Andone l-a lăudat pe Radu Drăgușin

Ioan Andone este ferm convins că Radu Drăgușin are toate calitățile necesare pentru a deveni titular la Tottenham.

"Este un jucător de excepție, mai ales la această vârstă fragedă, la care mai poate acumula cunoștințe. A reușit în campionatul italian, iar acum trebuie să se obișnuiască cu ritmul din Premier League, al cărui nivel este peste Serie A. Eu spun că îi trebuie timp să se acomodeze! El are toate calitățile să ajungă un titular la Tottenham", a declarat Ioan Andone, conform Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!