Radu Drăgușin, lăudat de un fost antrenor din Liga 1: ”Jucător de excepție”

radu dragusin Ioan Andone Tottenham Anglia Radu Drăgușin / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 04 Aprilie 2024, 20:22
Data actualizarii: Joi 04 Aprilie 2024, 20:23

Radu Drăgușin, tânărul fotbalist român care a făcut senzație în această iarnă cu transferul său la Tottenham, primește un mesaj puternic din partea legendarului Ioan Andone.

Fostul internațional român și-a exprimat încrederea în potențialul lui Drăgușin și îl îndeamnă să continue să muncească și să lupte pentru un loc în echipa de start a formației din Londra.

Ioan Andone: "Este un jucător de excepție"

Ioan Andone este ferm convins că Radu Drăgușin are toate calitățile necesare pentru a deveni titular la Tottenham. Chiar dacă tânărul fundaș român nu a prins prea multe minute în ultimele meciuri din Premier League, Andone subliniază importanța răbdării și a muncii constante în atingerea obiectivelor.

  • Radu Drăgușin / Foto - Gabriel Chirea

"Este un jucător de excepție, mai ales la această vârstă fragedă, la care mai poate acumula cunoștințe. A reușit în campionatul italian, iar acum trebuie să se obișnuiască cu ritmul din Premier League, al cărui nivel este peste Serie A. Eu spun că îi trebuie timp să se acomodeze! El are toate calitățile să ajungă un titular la Tottenham", a declarat Ioan Andone, conform Digi Sport.

"Nu trăiește din talent, trăiește din muncă!"

Radu Drăgușin a fost transferat la Tottenham în această iarnă, pe o sumă impresionantă de 25 de milioane de euro, plus bonusuri. Cu toate acestea, prezența sa pe teren în ultimele meciuri a fost limitată.

"Sunt convins că muncește mult și știe ce trebuie să facă. El asta trebuie să facă: să muncească. Un fundaș central foarte bun nu are nevoie de un talent ieșit din comun, ci de muncă. Nu trăiește din talent, trăiește din muncă. Eu cred că va fi în regulă, dar nu știm cât va dura asta", a adăugat Andone.

Ioan Andone rămâne optimist și își menține încrederea în tânărul fundaș central român. În ciuda provocărilor, Drăgușin este hotărât să lupte pentru a-și face loc în echipa de start a lui Tottenham și să-și demonstreze valoarea în fața fanilor și a antrenorilor.

Cifrele lui Drăgușin, conform SofaScore

Drăgușin nu a fost deloc driblat în acest sezon de Premier League. Internaționalul român a stâns în sezonul în curs:

  • Șase meciuri
  • 229 de minute în tricoul celor de la Tottenham
  • Două titularizări
  • 2.2 mingi recuperate pe meci
  • 52% dueluri câștigate
  • 58% dueluri aeriene câștigate
  • 100% driblinguri reușite
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!