Mutu a fost convocat pentru 3 martie in fata Comisiei Antidoping!

Autor: Sport.ro
Marti 23 Februarie 2010, 21:25
Mutu a fost convocat pentru 3 martie in fata Comisiei Antidoping!

Adrian Mutu, depistat pozitiv de doua ori cu sibutramina, a fost convocat pentru 3 martie, ora 16.00, la Roma, pentru audieri in faaa Comisiei Antidoping!

Adrian Mutu, care a fost depistat pozitiv de doua ori cu sibutramina, va fi audiat de procurroul antidoping al Comitetului Olimpic Italian (CONi), iar o decizie in acest caz ar putea fi luata la 20 martie, anunta cotidianul Gazzetta dello Sport, in editia de marti.

"Avocatii lui Mutu pregatesc apararea pentru testele pozitive cu sibutramina de la controalele din 10 ianuarie (Fiorentina-Bari) si 20 ianuarie (Fiorentina-Lazio). In prima saptamana din martie, Mutu va fi audiat de procurorul antidoping care va decide daca-l va suspenda sau nu.

In cazul unei suspendari, procurorul va propune perioada descalificarii care va fi apoi evaluata de catre Tribunalul National Antidoping (TAN). O decizie finala in acest caz ar putea fi luata in 20 martie", noteza cotidianul italian

Potrivit presei italiene, Adrian Mutu a revenit, luni, la Florenta din vacanta de cateva zile alaturi de familie, iar incepand de marti ar putea sa-si reia pregatirile alaturi de coechipierii de la Fiorentina

Mutu a fost pentru prima oara in cariera depistat pozitiv la finalul anului 2004, pe vremea cand evolua la clubul Chelsea Londra. Chelsea l-a achizitionat, in vara anului 2003, pe Mutu de la AC Parma, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline si a renuntat la serviciile acestuia in octombrie 2004, dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv cu cocaina la un control antidoping.

Cat o sa fie suspendat Mutu? (22023 voturi)
 
3 luni
61.39%
13519 voturi
 
6 luni
8.26%
1820 voturi
 
1 an
30.35%
6684 voturi
Peste 67% dintre persoanele din etapa 1 au fost vaccinate. Pe ce loc se află România la nivel mondial
BRAT

Modifică setările cookies