Gazzetta dello Sport face anunțul momentului: Ciprian Tătărușanu e pe lista lui Napoli

Ciprian Tatarusanu AC Milan Gazzetta dello Sport Napoli Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 12:09
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 12:10

Ciprian Tătărușanu (36 ani) ar putea pleca de la AC Milan în acest sezon, însă are șanse să rămână în Serie A, tot la o echipă din vârful clasamentului. 

Portarul român a câștigat titlul alături de AC Milan în acest sezon, însă presa din Italia anunță că ar putea pleca de la echipă în această fereastră de mercato. Conform Gazzetta dello Sport, Ciprian Tătărușanu se află pe lista lui Napoli drept posibil înlocuitor al lui David Ospina, care a refuzat prelungirea contractului, urmând să plece de la 1 iulie. 

Ciprian Tătărușanu se află pe lista lui Napoli 

Plecarea portarului columbian o lasă pe Napoli cu un singur portar, Alex Meret (25 ani), însă și acesta are nevoie de un înlocuitor. Primul nume de pe lista echipei lui Luciano Spalletti este Salvatore Sirigu (35 ani), portar care își dorește să se despartă de Genoa după retrogradarea în Serie B. 

Ciprian Tătărușanu este a doua variantă a lui Napoli pentru poartă, iar sursa citată informează că antrenorul campioanei Italiei este dispus să îl lase pe goalkeeper-ul român să plece. Mike Maignan este titular indiscutabil în poarta lui AC Milan, iar Antonio Mirante și Andrea Pilzzari. 

  • 600.000 de euro este cota lui Ciprian Tătărușanu conform Transfermarkt, portarul având încă un an de contract cu AC Milan. 
  • 9 meciuri a jucat în acest sezon goalkeeper-ul român pentru campioana Italiei. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!