Galatasaray vrea să scoată bani de pe urma lui Moruțan! Pisa, presată de turci: cât trebuie să achite pentru a-l păstra pe român

Galatasaray Olimpiu Morutan Pisa transfer olimpiu morutan Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Martie 2023, 16:56
Data actualizarii: Miercuri 01 Martie 2023, 17:09

Împrumutat la Pisa în vara anului trecut, Olimpiu Moruțan a avut un sezon de excepție în Serie B, până în prezent. 

Internaționalul român a evoluat în 26 de meciuri pentru gruparea italiană, pentru care a marcat de șase ori și a oferit șapte assisturi, bifând 1769 minute de joc.

Jucătorul de 23 de ani a devenit unul dintre fotbaliștii de bază ai echipei, iar oficialii lui Pisa intenționează să îl cumpere definitiv la finalul sezonului, însă Galatasaray nu renunță ușor la serviciile mijlocașului.

Cotat la cinci milioane de euro potrivit Transfermarkt, turcii cer 5,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan, în timp ce formația din Serie B este dispusă să plătească 3,5 milioane de euro, anunță TGRT HABER.

Dacă până pe 31 mai 2023, cele două părți nu vor ajunge la o înțelegere cu privire la transferul românului, cei de la Galatasaray intenționează să înceapă negocierile cu alte cluburi interesate de fotbalist, penru a obține suma de bani dorită, ținând cont de forma bună arătată de acesta. 

Evoluțiile lui Olimpiu Moruțan au atras atenția altor cluburi 

Evoluțiile lui Olimpiu Moruțan l-au impresionat și pe Victor Becali (61 ani). Agentul jucătorului a mărturisit că este plăcut surprins de modul în care acesta s-a adaptat în Serie B și că există deja interes pentru un posibil transfer în această vară.

"O mare surpriză pentru mine, într-un campionat puternic chiar dacă este liga a doua, este Moruțan. Nu mi se părea stilul de jucător pentru liga a doua, care este puternică în Italia. Uite ce bine s-a adaptat și ce evoluții are. Și la națională când a venit a intrat foarte bine. Eu nu credeam la început că se va acomoda atât de repede și va intra atât de repede în echipă acolo.

Știm campionatul italian, divizia a doua e mai complicată, mai grea. Uite că el a intrat foarte bine. Nu știu dacă cineva poate să explice, poate antrenorul lui. Oamenii sunt foarte mulțumiți de atitudinea lui și de comportamentul lui. Există interes. În momentul ăsta nu face nimeni oferte, în campionatele profesioniste se fac la timpul lor.

Acum oamenii se uită, văd, își fac rapoarte, notează. Nici cluburile mici nu stau după o singură variantă. Au două, trei, patru variante. Depinde de antrenor, depinde de condițiile financiare. Toate echipele este normal să își laude marfa", a declarat Victor Becali pentru Fanatik. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!