Victor Becali, anunț despre transferul lui Olimpiu Moruțan: "Eu cred că se face!"

Victor Becali Olimpiu Morutan Pisa Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 20:03
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 20:02

Olimpiu Moruțan (23 de ani) este împrumutat în acest sezon de Galatasaray la Pisa, în Serie B, unde mijlocașul român are evoluții apreciate.

Pisa are opțiunea de a-l transfera definitiv pe Moruțan până la finalul sezonului, iar Victor Becali spune că sunt șanse mari ca italienii să active clauza în valoare de 5,5 milioane de euro, chiar și în cazul în care echipa nu va promova.

Victor Becali: "Cred că Pisa va activa opțiunea pentru transferul lui Moruțan"

Întrebat despre informația apărută în presă conform căreia și Torino ar fi interesată de transferul lui Moruțan, Victor Becali a subliniat că Pisa are prima opțiune pentru a-l achiziționa pe mijlocaș de la Galatasaray.

"Moruțan nu mai poate fi dorit până în vară, dar Pisa poate și ea să promoveze și atunci s-ar duce direct în Serie A cu Pisa, care are această opțiune. Nu poate să o facă altcineva. Pisa, până în mai, are opțiunea, deci ei pot activa opțiunea și este jucătorul lor. 

Da, 5,5 milioane de euro este opțiunea de transfer definitiv. Evoluțiile lui sunt bune, joacă bine, eu cred că se va face opțiunea. Dacă nu, se întoarce la Galatasaray și poate avea altă variantă. Nu e neapărat ca Pisa să promoveze pentru a activa opțiunea. E un club stabil financiar care poate plăti această sumă", a spus Victor Becali, la Prima Sport.

În acest sezon, Moruțan a jucat în 22 de meciuri din Serie B (în 16 ca titular), a marcat 5 goluri și a oferit 7 pase decisive.

După 24 de etape scurse din Serie B, Pisa are 34 de puncte și ocupă locul 7, poziție care duce în play-off-ul pentru promovare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!