Următorul produs de export pentru Gigi Becali? Vărul lui Olimpiu Moruțan e convins: „Vreau să mă bat la campionat cu FCSB!” 

Fotbal intern Iftime povestește cum a reacționat Moruțan când a fost ofertat de FCSB: „Hai, domne, să fim serioși!”
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2023, 10:40
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2023, 10:42

Alexandru Bota, vărul lui Olimpiu Moruțan, și-a făcut deja planurile pentru cariera de fotbalist profesionist. 

FCSB a încasat 4,2 milioane de euro de la Galatasaray, în vara lui 2021, pentru Olimpiu Moruțan (23 ani). La câțiva ani distanță, încă un membru din familia fotbalistului i-ar putea umple conturile lui Gigi Becali (64 ani). Este vorba despre Alexandru Bota, vărul lui Olimpiu Moruțan, care este legitimat la centrele de juniori ale Universității Cluj și evoluează la naționala U15. 

Vărul lui Olimpiu Moruțan își dorește să joace la FCSB 

Alexandru joacă pe același post ca celebrul său văr, mijlocaș ofensiv, și are deja planurile făcute pentru cariera de fotbalist profesionist. Dorește să ajungă la FCSB, alături de care să se bată la câștigarea campionatului, ca apoi să prindă un transfer în Premier League. 

  • Iftime povestește cum a reacționat Moruțan când a fost ofertat de FCSB: „Hai, domne, să fim serioși!”

„Vreau să joc la o echipă care se bate la campionat, FCSB, iar în străinătate mi-ar plăcea la nebunie să joc în Premier League. Idolul meu este Lionel Messi. Eu sunt decar, mijlocaș ofensiv”, a declarat Alexandru Bota pentru as.ro. 

Juniorul a primit deja sfaturi de la Olimpiu Moruțan. Dacă le va aplica cu succes i se poate îndeplini și dorința să joace alături de fotbalistul lui Galatasaray la echipa națională. 

(n.r. Ce sfaturi ți-a dat Olimpiu Moruțan?) Muncă, muncă și iar muncă. Visez să-i calc pe urme, să jucăm împreună la națională, mi-a și zis asta”, a declarat Alexandru Bota pentru as.ro.

sursă foto: as.ro

Victor Becali, ultimele deltalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan

Victor Becali a mărturisit că dacă va promova în Serie A, Pisa este obligată să achite clauza de cumpărare pentru Olimpiu Moruțan, în valoare de 5,5 milioane de euro. Însă, agentul fotbalistul a mărturisit că italienii se gândesc să-l achiziționeze definitiv, chiar dacă vor juca și în sezonul 2023-2024 în al doilea eșalon. 

„Moruțan nu mai poate fi dorit până în vară, dar Pisa poate și ea să promoveze și atunci s-ar duce direct în Serie A cu Pisa, care are această opțiune. Nu poate să o facă altcineva. Pisa, până în mai, are opțiunea, deci ei pot activa opțiunea și este jucătorul lor. 

Da, 5,5 milioane de euro este opțiunea de transfer definitiv. Evoluțiile lui sunt bune, joacă bine, eu cred că se va face opțiunea. Dacă nu, se întoarce la Galatasaray și poate avea altă variantă. Nu e neapărat ca Pisa să promoveze pentru a activa opțiunea. E un club stabil financiar care poate plăti această sumă", a spus Victor Becali, la Prima Sport.

În prezent, după 24 de etape, Pisa ocupă locul 7 în Serie B, cu 34 de puncte acumulate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!