Florin Manea a anunțat transferul lui Denis Drăguș: ”Sunt cel mai bun agent”

Florin Manea denis dragus Stranieri Florin Manea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 21:04
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 21:04

Legitimat la Standard Liege, Denis Drăguș (24 de ani) a petrecut sezonul 2023/24 sub formă de împrumut la Gaziantep FK, fosta echipă antrenată de românul Marius Șumudică.

Cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate, internaționalul român a bifat în actuala stagiune la echipa turcă 32 de apariții în campionat, unde a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 14 ori și să paseze decisiv în două situații diferite.

Florin Manea a anunțat transferul lui Denis Drăguș: ”Sunt cel mai bun agent”

Florin Manea, impresarul lui Denis Drăguș, a menționat că Standard Liege și Trabzonspor s-au înțeles pentru mutarea fotbalistului român în Turcia. Mai mult, agentul a punctat că singurul care trebuie să-și mai dea acordul este chiar Denis Drăguș.

”S-au înțeles toate părțile. Acum așteptăm să vină Denis din vacanță și să semneze, să se concluzioneze. Oferta există de ambele părți, agreată și de Standard, și de Trabzon. Mai trebuie Denis să vină și să decidă dacă semnează sau nu. Eu cred că o să fie ok.

(n.r. e adevărat că o să aibă un salariu de 1,6 milioane de euro pe sezon?) Înseamnă că are agent bun, dacă are 1.6, nu? (n.r. râde). Eu sunt cel mai bun. La asemenea cifre crezi că ar fi de acord să semneze? În mare parte e rezolvat. 

E o chestiune de timp. Nu pot să anunțe eu transferul până nu-l anunță cluburile. În mare parte, suntem înțeleși. Nu are ce să se întâmple. E sumă de transfer, în jurul a două milioane de euro”, a spus Florin Manea, potrivit playsport.ro.

Produs de Academia lui Gheorghe Hagi, Denis Drăguș a mai fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum FC Viitorul Constanța (n.r. actuala Farul), Standard Liege, Crotone, Genoa și Gaziantep.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!