Florin Andone, la Rapid? Anunțul ferm făcut de antrenorul lui Brighton despre situația atacantului

Florin Andone Brighton Cadiz Rapid Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 16:19
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 16:20

Florin Andone (28 de ani) a revenit în La Liga la finalul lunii august.

Atacantul român a fost împrumutat de Brighton & Hove Albion la Cadiz, până la finalul sezonului. Florin Andone a jucat în șase meciuri pentru gruparea spaniolă și a înscris un gol, însă prestațiile sale nu i-au mulțumit pe conducătorii lui Cadiz, care și-au exprimat în decembrie dorința de a îl trimite pe român înapoi la Brighton.

Antrenorul lui Brighton, despre situația lui Florin Andone

Cu toate acestea, Brighton nu are de gând să accepte o încheiere prematură a împrumutului și intenționează să îl lase pe Florin Andone la Cadiz până la finalul sezonului în curs.

"Florin Andone este împrumutat la Cadiz până la finalul sezonului. Nu am nimic altceva de adăugat", a declarat Graham Potter, antrenorul lui Brighton, citat de Brighton & Hove Independent.

Recent, a apărut informația potrivit căreia și Rapid ar fi interesată de un împrumut al lui Florin Andone în această iarnă, însă Cadiz pare că intenționează să îi mai ofere o șansă atacantului, după ultimele declarații făcute de antrenorul Alvaro Cervera.

„Mă bazez pe el și voi continua să o fac cât timp va fi aici. A fost greu pentru el să se adapte și poate că asta m-a costat și pe mine. 

Acum este mai bine față de momentul în care a venit, e pe drumul cel bun. Cât timp va fi aici, îl vom folosi. Am vorbit cu el acum ceva timp, i-am spus ce are de făcut aici. Se antrenează bine”, a spus Alvaro Cervera.

În aceste condiții, pare că Florin Andone va rămâne jucătorul lui Cadiz până la finalul sezonului, urmând ca din vară să revină la Brighton.

Andone, sub contract cu Brighton până în iunie 2023

Împrumutat de Brighton pentru un sezon la Cadiz, Florin Andone mai are contract cu britanicii până în vara lui 2023.

Andone a fost cumpărat de Brighton de la Deportivo La Coruna în 2018, pentru suma de șase milioane de euro. Acesta a mai jucat la Galatasaray și Cadiz sub formă de împrumut.

1,2 milioane de este cota de piață a atacantului român care a evoluat în șase partide în acest an, reușind să marcheze un singur gol

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!