Fotbal extern

Florin Andone, dorit de Rapid! Antrenorul lui Cadiz a vorbit despre posibila plecare a atacantului

Florin Andone (28 de ani) ar putea ajunge la Rapid în această iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 09:44
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 09:48

Atacantul împrumutat de Brighton la Cadiz nu s-a putut adapta la clubul din Spania și ar putea pleca în această iarnă.

Potrivit 1923.ro, Andone este dorit de Rapid, iar giulestenii ar urma să-i plătească atacantului 75.000 de euro, restul urmând a fi suportat de britanicii de la Brighton.

Alvaro Cervera, antrenorul lui Cadiz, recunoaște că Andone nu s-a putut adapta la echipa sa și că ar putea pleca, însă spune că atât timp cât îl va mai avea la echipă, va conta pe serviciile sale.

„Mă bazez pe el și voi continua să o fac cât timp va fi aici. A fost greu pentru el să se adapte și poate că asta m-a costat și pe mine. 

Acum este mai bine față de momentul în care a venit, e pe drumul cel bun. Cât timp va fi aici, îl vom folosi. Am vorbit cu el acum ceva timp, i-am spus ce are de făcut aici. Se antrenează bine”, a spus Alvaro Cervera.

Andone, sub contract cu Brighton până în iunie 2023

Împrumutat de Brighton pentru un sezon la Cadiz, Florin Andone mai are contract cu britanicii până în vara lui 2023.

Andone a fost cumpărat de Brighton de la Deportivo La Coruna în 2018, pentru suma de șase milioane de euro. Acesta a mai jucat la Galatasaray și Cadiz sub formă de împrumut.

1,2 milioane de este cota de piață a atacantului român care a evoluat în șase partide în acest an, reușind să marcheze un singur gol

Modifică setările cookies