Fiorentina s-a răzgândit după răspunsul dat lui Gigi Becali! Ce vor să facă italienii cu Louis Munteanu

Fiorentina FCSB Gigi Becali louis munteanu Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 16:52
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 16:52

Louis Munteanu (22 de ani), atacantul care aparține de Fiorentina, a fost dorit în ultimele săptămâni de FCSB, însă răspunsul italienilor a fost unul negativ.

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că a făcut o ofertă Fiorentinei în valoare de 1,5 milioane de euro pentru transferul lui Munteanu și că așteaptă răspuns. Săptămâna trecută, finanțatorul de la FCSB declara că a primit răspunsul: "Fiorentina mi-a zis că vrea să îl țină".

Fiorentina vrea "o mică avere" pentru Louis Munteanu

Totuși, presa italiană anunță că planul Fiorentinei ar fi altul. Louis Munteanu s-ar afla pe lista jucătorilor de care clubul ar vrea să se despartă, însă nu în orice condiții. Clubul viola și-ar dori o sumă semnificativ mai mare decât cea oferită de campioana României.

"Pentru mai mulți tineri jucători, cu Munteanu în frunte, Fiorentina vrea să obțină o mică 'avere'", susține ziarul La Nazione, citat de Viola News.

Pe lista jucătorilor "cu bagajele la ușă", așa cum scriu italienii, se mai numără jucători precum Jonathan Ikone sau M'Bala Nzola.

În septembrie 2020, când l-a cumpărat de la FC Viitorul, Fiorentina a plătit 1,7 milioane de euro pentru Louis Munteanu. FCSB a anunțat în această vară că a oferit cu 200.000 de euro mai puțin, însă răspunsul italienilor a fost negativ.

Munteanu a stat la echipa de tineret a Fiorentinei două sezoane, iar ulterior a fost împrumutat pentru alte două sezoane la Farul Constanța, unde a avut evoluții apreciate. A marcat 10 goluri în prima stagiune și 12 în a doua.

VIDEO Florin Răducioiu l-ar fi vrut pe Louis Munteanu la EURO 2024

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!