EXCLUSIV | "Mama, ce jucator e asta!" Cine l-a remarcat pe Dennis Man la 15 ani, dupa ce l-a vazut jucand mai putin de un minut 

Dennis Man a devenit cel mai scump transfer realizat vreodata de o echipa romaneasca. 

Fotbalistul a plecat de la FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro, iar Aurel Ticleanu a vorbit despre avantajul pe care il va avea romanul in a se adapta in Italia.

Fostul mare fotbalist si-a amintit si de prima intalnire cu Man si a povestit cum s-a facut remarcat tanarul fotbalist in doar un minut. 

"Romanii suplinesc minusurile fizice prin alte calitati. Prin inteligenta, in primul rand, iar asta ar trebui sa se materializeze si in modul de adaptare al lui Man la Parma. E un tip inteligent. Imi aduc aminte ca l-am vazut prima data la 15 ani, eram impreuna cu Zoltan Kovacs. Nici nu trecuse un minut si mi-a spus 'mama, ce jucator e asta!' 

L-am intrebat: 'Cand ai avut timp sa-l vezi, eu nici n-am apucat sa ma uit pe teren sa vad 22 de jucatori'. Si uite ca jucatori trecuti pe la loturile noastre ajung acum si se vand pe astfel de sume. Bravo tuturor celor care au participat", a declarat Aurel Ticleanu la Ora exacta in sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies