"Era singurul care facea asta!" Sevilla, criticata dur ca l-a cedat pe Rusescu! De ce trebuia sa fie Raul titular cert:

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 14:12

	"Era singurul care facea asta!" Sevilla, criticata dur ca l-a cedat pe Rusescu! De ce trebuia sa fie Raul titular cert:

► ZIUA Z+1 in Dosarul Transferurilor! Cod rosu de libertate: maine LIVE de la Tribunalla Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Raul Rusescu este regretat de cei de la Sevilla - imprumutat la Braga, fostul atacant al Stelei a inscris 4 goluri in primele 5 meciuri si a aratat ca lipsa sanselor nu i-au permis sa se impuna in Spania.

„Era singurul care stia sa tina de minge, care ridica intotdeauna capul si privea si altundeva decat inspre cadrul portii. Era singurul pasional si care intra in combinatii. Era singurul complementar atat cu Bacca, luat singur, cat si cu Gameiro, individual. Dar acum romanul nu mai este si nici nu l-a inlocuit nimeni. Atacantii Sevillei ar fi trebuit sa fie Bacca, Rusescu si Postiga, dar ultimul transfer a picat si s-a ivit ocazia achizitionarii lui Gameiro, dupa trei ani de incercari de transfer.

Ca Bacca este practic geamanul sau in privinta calitatilor, nu a impiedicat un transfer atat de dorit. Iar asta se vede astazi, cand cei doi nu se inteleg deloc. Cei doi au conlucrat doar la doua din cele 67 de goluri inscrise de Sevilla in toate competitiile in acest sezon (2,9%). Sevilla are doi atacanti mari, dar, atunci cand joaca impreuna, pare a nu avea niciunul” scriu jurnalistii de la Estadio Deportivo.

Oficial: CMBSU a decis impunerea de noi restricții în Capitală. Ce nu vei mai avea voie să faci
BRAT

Modifică setările cookies