Stranieri

"V-am pupat!" Sevilla il REGRETA amarnic pe Raul Rusescu! Anuntul facut azi pe site-ul oficial!

► Unii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Ianuarie 2014, 19:05
Data actualizarii: Marti 28 Ianuarie 2014, 01:05

Cinci meciuri, trei saptamani, patru goluri. Povestea lui Rusescu a ajuns pana in Spania, acolo unde Sevilla da semne ca il regreta pe roman. 

Raul Rusescu a fost indepartat de Sevilla, club care pare ca il regreta acum pe roman. Romanul e subiectul principal azi pe site-ul oficial al spaniolilor, care noteaza performantele obtinute de roman in Portugalia. 

Rusescu a jucat cinci meciuri in trei saptamani la Sporting Braga si a marcat de patru ori. "Anul lui Raul a inceput ca din tun! Atacantul roman a avut sanse putine de a demonstra ce poate in tur, dar acum profita din plin de oportunitatile de la Braga", scrie site-ul Sevillei, care a platit 2,2 milioane de euro pentru transferul lui Rusescu de la Steaua

Spaniolii pot ramane fara Raul insa din vara. Braga are optiune de cumparare pentru 3 milioane de euro, iar in ritmul asta sunt sanse mari ca portughezii sa o activeze chiar inainte de finalul sezonului. Dar suma va creste daca Rusescu marcheaza minim 15 goluri. Dupa cum a pornit, are sanse mari sa depaseasca acest obiectiv. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies