Sergiu Bus Cupa Angliei Cupa Ligii Angliei Newcastle sheffield wednesday Stranieri

Echipa sa a provocat una dintre marile surprize ale Cupei, dar el a avut ratarea anului. Sergiu Bus a tras in transversala din 3 metri, cu poarta goala: VIDEO

Sheffield Wednesday, echipa din liga a doua engleza, a provocat una dintre surprizele Cupei Ligii, eliminand Newcastle, dupa 1-0 chiar pe stadionul "Cotofenelor".

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2015, 11:18
Data actualizarii: Joi 24 Septembrie 2015, 11:36

Sheffield Wednesday, echipa romanului Sergiu Bus, a eliminat Newcastle, dupa ce s-a impus cu 1-0 chiar pe Craven Cottage.

Divizionara de liga secunda, ocupanta a locului 14 in acest moment, s-a impus prin golul marcat in minutul 76 de Lewis McGugan.

Sheffield putea obtine insa o victorie mai lejera, insa romanul Bus, intrat in minutul 62 in locul lui Marco Matias, a ratat o sansa rarisima. Acesta a trimis in transversala din 4 metri, cu poarta goala (Faza la minutul 1:48 al clipului de mai jos).

Un alt fobalist cunoscut publicului din Romania care a evoluat pentru Sheffield este Modou Sougou, fostul jucator al CFR-ului. Sougou a jucat 86 de minute.

In optimile Cupei Ligii, Sheffield se va duela cu Arsenal, echipa care a trecut de rivalii londonezi de la Tottenham, scor 2-1.

Modifică setările cookies