GABI TAMAS ARESTAT | Prima reactie a clubului dupa incidentul GRAV! Tamas nu e considerat singurul vinovat: "Toata lumea este SOCATA!" Ce a cerut avocatul jucatorului

GABI TAMAS ARESTAT | Prima reactie a clubului dupa incidentul GRAV! Tamas nu e considerat singurul vinovat: "Toata lumea este SOCATA!" Ce a cerut avocatul jucatorului

Gabi Tamas a petrecut 2 nopti in arest dupa ce a fost prins conducand cu o viteza de 205km/h si cu o alcoolemie de 3 ori mai mare decat cea permisa de lege.

Cunoscut ca fiind pasionat de masini rapide, Gabi Tamas a comis-o grav in Israel in noaptea de luni spre marti, fiind oprit de politie dupa ce a fost prins cu o viteza de 205km/h. Cand politistul i-a facut testul de alcoolemie, a rezultat ca fundasul roman avea de 3 ori peste limita legala!

Marti a avut loc prima audiere si s-a decis prelungirea cu o zi a arestului. Avocatul lui Gabi Tamas a cerut ca jucatorul sa fie pus sub arest la domiciliu, sustinand ca din moment ce i-a fost suspendat carnetul el nu mai reprezinta un pericol public: "Jucatorul trebuie sa plece acasa" a spus avocat. Astazi va avea loc o noua audiere in acest caz iar avocatul lui Tamas va face aceeasi solicitare catre judecator.

Conform Sport1, cei de la Hapoel Haifa au incercat sa-l sustina pe Tamas, insa "toata lumea este socata de incident". Mai mult, colegii de echipa ai lui Tamas sunt furiosi deoarece acesta plecase de la o petrecere a clubului si nimeni nu a incercat sa-l opreasca sa se urce la volan: "Este vinovat si cazul este unul serios, analizam situatia. El nu trebuia sa fie in spatele volanului, trebuie sa-i verificam pe toti cei care au fost la petrecere, comportamentul lor este si el unul in neregula" a comunicat clubul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies