Costel Pantilimon Joe Hart Manchester City Premier League Stranieri

"E EXTRAORDINAR!" Cuvintele uriase primite azi de Pantilimon! Cum a fost laudat in Anglia

Costel Pantilimon a fost laudat dupa ce a castigat alaturi de Manchester City titlul in Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 18:24
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 18:26

Colegul sau, Joe Hart, l-a laudat pe portarul roman pentru modul in care se pregateste zi de zi la Manchester City: "Costel a fost extraordinar. Colaborarea cu el este o placere. Cred ca suntem binecuvantati ca grup de portari si sunt mandru ca fac parte din acest grup", a spus Hart.

"A fost un sezon bun, dar dificil. Greu pentru mine personal, dar frumusetea acestei echipe este ca avem oameni care pot suplini o absenta", a mentionat portarul campioanei Angliei.

Daca in urma cu doi ani, a fost lasat in afara petrecerii, pentru ca nu evoluase in campionat si nu avea dreptul de a purta tricoul de campion, in acest sezon Pantilimon a jucat si in Premier League pentru Manchester City. Din vara, Pantilimon ar putea pleca la un alt club din Europa, insa pentru moment este cel mai fericit roman din Anglia. Pantilimon a vorbit pentru canalul oficial TV al lui Manchester City despre relatia sa cu Joe Hart, cu clubul si ce a insemnat acest trofeu pentru el. Cu steagul Romaniei la gat, Pantilimon a declarat:

"AM MERITAT ACEST TITLU"


Manchester City TV: Felicitari! Ce atmosfera este pe teren acum...

Costel Pantilimon: E incredibil! A fost un an foarte greu si cred ca am meritat sa castigam acest titlu. Am jucat bine, am marcat multe goluri, suntem un grup bun, o familie si cred ca meritam.

Am vorbit cu Joe Hart si pomenea de tine si efortul tau din acest sezon. A fost o adevarata munca de echipa
Da, o spun de fiecare data, suntem o familie si un grup, eu, Joe, Wright, am fost impreuna in toata aceasta perioada, eu si Joe ne cunoastem de trei ani. Cred ca suntem o familie si suntem prieteni buni. Vom fi prieteni tot restul vietii.

"DACA NU ARATI CA ESTI UN GRUP, POTI PIERDE TOTUL"

Cat de important este asta, Costel, sa va sustineti in zine precum aceasta?
Este foarte important, mai ales in momentele dificile. Dar asta este un moment fericit. Am avut insa in acest an si clipe mai grele si am fost mereu uniti. Sa pierzi un meci e in ordine, dar daca pierzi multe si nu arati ca esti un... (se balbaie)... grup, poti pierde totul. Am castigat doua titluri, este important pentru noi in viitor.

Acest meci astazi a fost foarte greu, atat mental, cat si fizic...
E normal, dar cred ca ceea ce conteaza este titlul.

Modifică setările cookies