Stranieri

"Du-te, ba, acasa!" Olympiakos DA AFARA o supervedeta ca sa-i faca loc lui Stancu: "E jucator mare, trimiteti-l URGENT!"

Imparatul Terim nu-i mai da nicio sansa lui Stancu la Galata. N-a fost convins de golurile pe care le-a dat la Orduspor si il va lasa sa plece la finalul sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Aprilie 2012, 17:16
Data actualizarii: Marti 24 Aprilie 2012, 17:15

Sefii Cim Bom n-au de gand sa piarda timpul cu inca un imprumut. In afara de Olympiakos, mai multe cluburi din Rusia au anuntat ca il vor pe Stancu.

Sefii lui Olympiakos s-au saturat de figurile lui Kazim Kazim, pe care au insistat sa-l ia imprumut in ianuarie. Atacantul adus tot de Hagi la Galatasaray n-a dat decat un gol in 8 meciuri si va fi trimis inapoi la Istanbul. In locul sau, grecii il vor neaparat pe Stancu: "Nu mai suportam fitele lui Kazim, dati-ni-l pe Stancu, e un atacant mult mai bun!".

Luat cu 5.5 milioane de euro in urma cu un an si jumatate de la Steaua, Bogdan Stancu n-a rezistat la Galata mai mult de jumatate de sezon. A fost cedat pentru un an la Orduspor alaturi de Juan Culio si s-a impus rapid. Si Hector Cuper a insistat sa fie pastrat, dar pretul anuntat de Galata depaseste posibilitatile lui Orduspor.


Modifică setările cookies