Campionate externe

Vestea pe care Stancu a primit-o in LACRIMI! Cea mai fericita zi dupa ce a fost DAT AFARA de la Galata! Ce i-a spus IMPARATUL Terim

Vara trecuta a fost anuntat ca nu mai e nevoie de el. Jurnalistii l-au inclus in topul celor mai proaste achizitii ale anului si Terim nu intelegea cum a putut Hagi sa dea aproape 6 milioane de euro pentru a-l lua de la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Aprilie 2012, 18:04
Data actualizarii: Sambata 07 Aprilie 2012, 19:11

Acum, Bogdan Stancu primeste vestea pe care o asteapta de cand a fost dat afara de pe Turk Telekom Arena: pleaca de la Orduspor direct in Champions League! Imparatul Terim a decis sa-i mai dea o sansa la Galata si le-a cerut sefilor sa-l includa pe fostul golgeter al Stelei in planurile pentru sezonul viitor! Stancu a dat 11 goluri in 31 de meciuri pentru Orduspor, unde a fost printre ce mai importanti oameni ai echipei alaturi de Emmanuel Culio!

Terim ii vrea pe amandoi inapoi. Si Culio, si Stancu vor incepe pregatirile cu Galatasaray, iar 'Imparatul' va hotari daca se poate baza pe ei pentru Champions League la finalul primului cantonament al verii.

Galata e prima in Turcia dupa 33 de etape, cu 74 de puncte, 9 peste rivala Fenerbahce cu o etapa inainte de startul playoff-ului.

"Romanii au talent", un show fara egal, care a ZDROBIT concurenta. Vezi AICI momentele care au blocat telecomenzile pe ProTV


Modifică setările cookies