Campionate externe

Stancu, DAT AFARA de Galatasaray! Oferta de milioane care ii salveaza cariera: "N-are nicio sansa sa revina in Romania"

Imparatul Terim s-a razgandit. Nu-l mai intereseaza revenirea lui Stancu la Istanbul si ii va permite sa isi gaseasca o alta echipa din vara!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Aprilie 2012, 15:45
Data actualizarii: Miercuri 18 Aprilie 2012, 15:45

Pressturk.com anunta ca Terim s-a decis atat in privinta lui Culio, cat si a lui Bogdan Stancu, imprumutati in ultimul sezon la Orduspor. Chiar daca parea sa se fi convins ca cei doi jucatori adusi de Hagi la Istanbul mai merita o sansa pe Turk Telekom Arena, 'Imparatul' si-a schimbat planul. Vrea sa-i vanda pe amandoi pentru a finanta campania de achizitii dinaintea revenirii in Champions League.

Daca Emmanuel Culio are mai multe variante de a continua in Turcia, de Stancu se intereseaza echipe din Rusia. Galata cere cel putin 6 milioane de euro, aproximativ aceeasi suma pentru care a fost adus in Turcia acum doi ani.

"Stancu nu vrea sa se intoarca in Romania, Galata a inceput deja discutiile cu mai multe echipe din Rusia", anunta sursa citata.

Stancu, 24 de ani, a marcat de 10 ori in 31 de meciuri pentru Orduspor in campionat, fiind golgeterul echipei in actualul sezon.


Modifică setările cookies