Stranieri

Drăgușin a debutat în sfârșit la Sampdoria! Nota primită și pe ce post inedit a fost folosit

Românul este împrumutat în acest sezon de la Juventus Torino.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 08:50
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 09:28

Debutul mult așteptat al lui Radu Drăgușin la Sampdoria a avut loc aseară, în meciul câștigat cu 2-1 acasă în fața celor de la Spezia, în etapa a noua din Serie A.

Accidentarea prematură a lui Verre a determinat intrarea pe teren a românului, în minutul 20. Surpriză însă, Drăgușin nu a fost folosit pe postul de fundaș central, ci pe cel de fundaș dreapta. Colley și Yoshida au rămas în centrul defensivei, iar lateralul dreapta titular, Bereszynski, a fost urcat în linia de mijloc.

Drăgușin a fost notat cu 6 de tuttomercatoweb, care a remarcat inconstanța jucătorului de-a lungul partidei, dar a apreciat debutul ca fiind ”încurajator”.

Sampdoria a terminat meciul apărându-se cu șapte fundași

În finalul meciului, notează tuttomercatoweb, pe fondul atacurilor oaspeților, Sampdoria a jucat cu șapte apărători!

La Spezia a intrat în a doua repriză și Suf Podgoreanu, românul care evoluează pentru naționala de seniori a Israelului.

Bratu l-a chemat din nou pe Drăgușin la naționala de tineret

Protagonist al unui scandal la naționala de tineret, după ce a refuzat să se prezinte la selecționata lui Florin Bratu, Radu Drăgușin a primit o nouă convocare la Under 21. 

Fundașul împrumutat de la Juventus Torino se numără printre jucătorii din străinătate chemați pentru meciurile amicale ale naționalei de tineret din noiembrie, cu Italia și cu un adversar care încă nu a fost anunțat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies