radu dragusin Echipa nationala U21 Juventus Torino MIhai Stoichita Sampdoria Stranieri

A avut dreptate Stoichiță? Drăgușin a rămas pe banca de rezerve pentru al șaselea meci la rând

Internaționalul român de tineret este împrumutat de Juventus la Sampdoria.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 08:42
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 08:45

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a considerat recent că Radu Drăgușin nu a luat cea mai bună decizie în momentul în care a acceptat împrumutul de la Juventus Torino la Sampdoria.

Și ieri, în ultima etapă din Serie A, în Cagliari - Sampdoria 3-1, fundașul central a fost doar rezervă neutilizată. Este pentru al șaselea meci la rând când Drăgușin rămâne pe bancă și românul încă își așteaptă debutul la echipă.

Stoichiță: ”Nu știu dacă a ales bine Sampdoria”

Tânărul fotbalist a refuzat convocarea la echiparea națională de tineret pentru stagiul de pregătire din această lună, motivând că vrea să rămână la formația de club pentru a se acomoda.

"Drăgușin s-a dus la Sampdoria, uite că nu joacă! Eu mă gândesc la el ca la un jucător de 19 ani pe care l-am văzut în naționala României, cu niște calități deosebite. Din păcate, nu știu dacă a ales bine și el Sampdoria. 

Lucrul ăsta trebuia speculat altfel. El trebuia să aleagă altfel. Să fie el pilonul de rezistență, nu să fie plantat el lângă alții", declarase luna trecută Mihai Stoichiță la Pro X, în emisiunea ”Ora Exactă în Sport”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!